Je kunt de begin- en eindtijden van jouw reservering zowel vóór als na het starten van jouw reservering aanpassen.

Jouw reserveringstijd aanpassen vóór het starten van jouw reservering.

1. Selecteer de reservering waarvan jij de tijden wilt aanpassen vanuit het scherm 'Reservations'.

2. Klik op de begin- of eindtijd, en stel de nieuwe tijden in van jouw reservering.

Tip: Je kan een reservering niet verlengen als dat overlapt met andere reserveringen.

3. Bevestig de nieuwe tijd, en de bijbehorende verandering in prijs.

De tijden van je reservering zijn nu succesvol aangepast.

Lees hier hoe je een reservering kan afsluiten of cancelen.

Jouw reserveringstijd aanpassen na het starten van jouw reservering.

1. Klik op de begin- of eindtijd, en stel de nieuwe eindtijd in van jouw reservering.

Tip: Je kan een reservering niet verlengen als dat overlapt met andere reserveringen.

2. Bevestig de nieuwe tijd, en de bijbehorende verandering in prijs.

De tijden van je reservering zijn nu succesvol aangepast.

Lees hier hoe je een reservering kunt afsluiten of annuleren.