1. Na het maken van een reservering vind je jouw reservering in het scherm 'Reservations'. Klik op de reservering om hem te kunnen starten.

Tip: Als de tijd van jouw reservering is aangebroken verschijnt er automatisch in beeld: "Start upcoming reservation".

2. Controleer het voertuig op schade en viezigheid voordat je instapt.

Tip: Schade melden kan via 010-3075432.

3. Je opent het voertuig door het slotje naar rechts te swipen.

Tip: Zet bluetooth aan om voertuigen te openen in parkeergarages.

Lees hier hoe je een voertuig kunt starten, en wat je moet doen bij het tanken.