Een verhuurder gebruikt zijn voertuig op dezelfde manier als elke huurder van zijn auto. Jij betaalt uiteraard zelf geen uurtarief, en afhankelijk van jouw situatie ook geen kilometertarief.

Het maken van een reservering, en het openen van het voertuig verloopt ook voor de verhuurder geheel sleutelloos via de app.

Tip: Wanneer je toch jouw originele sleutel gebruikt kan dit zorgen voor storingen.

Het belangrijkste verschil is dat de verhuurder altijd zelf bepaalt op welke dagen hij zijn voertuig wél en niet wilt verhuren. Je stelt deze beschikbaarheids periodes in via de verhuur kalender

Het is niet mogelijk om als verhuurder een reservering van een gebruiker te verwijderen, dus pas de beschikbaarheids periodes op tijd aan als de auto niet beschikbaar is.

Lees hier alles over verhuur groepen, en private lease deelauto's.