• De Seat Mii is een automaat en moet gestart worden met een sleutel. Deze kun je vinden in het dashboardkastje

• Je kunt gebruik maken van de reguliere laadpalen. Ook kun je gebruik maken van Fastned (snelladen bij tankstations).

• Gebruik de CCS stekker bij het Fastnedstation.

• Bekijk altijd de actieradius in de app. Houd hier rekening mee bij het plannen van je rit.

Laadkabel loskoppelen:

• Je koppelt de laadkabel los door te drukken op de knop met een stekkertje bij de schakelpook.

• In het dashboardkastje zit een houder met een laadpas.
• Haal deze laadpas uit de houder.
• Houd de laadpas tegen de laadpaal en wacht op een piepje.
• Haal de kabel uit de laadpaal en de auto.
• Rol de kabel op, en leg hem in je kofferbak.

Starten en rijden:
• Druk de rem in en start de auto met de sleutel.
• Controleer of het voertuig van de handrem af is.
• Zet de versnellingspook in D (Drive), N (Neutral) of (Reverse). Houd altijd je voet op het rempedaal bij het starten.

Parkeren en afsluiten:
• Zet de versnellingspook in P (Park).
• Sluit de laadkabel weer aan en haal de laadpas langs de laadpaal.
• Wacht op een piepje en tot de paal van kleur veranderd (blauw).
• Doe de laadpas terug in de houder, sluit de auto af en beëindig de reservering.