Reserveren.

Een fiets reserveren gaat bijna hetzelfde als een auto reserveren. Het enige wat je anders hoeft te doen is bovenin je scherm het fiets icoontje selecteren en je Bluetooth in te schakelen.

1. Klik op het fiets-icoontje bovenin het scherm.
  2. Selecteer een fiets.
  3. Zet je bluetooth aan.
  4. Start jouw reservering.
  5. Slide to unlock.

Fietsen.

Wegrijden.

1. "Slide to unlock" om de fiets te openen.
  2. Verwijder het extra slot en neem deze mee.
  3. Haal de oplaadkabel uit de fiets.
  4. Start de trapondersteuning door op het knopje bovenop het display te klikken.
  5. Verander de trapondersteuning door te klikken op de pijltjes links naast het display.

Terugkomst.

1. Plaats de fiets terug in het rek.
  2. "Slide to lock" de fiets in de app.
  3. Zet de fiets vervolgens handmatig op beide sloten.
  4. Plug het laadkabeltje weer terug in de fiets. Wanneer de fiets laadt, gaat er een groen lampje in het frame knipperen.
  5. Sluit je reservering af in de app.

Tips:

• De fiets heeft een range van ongeveer 30/40 km. Hoe lager de trapondersteuning, hoe verder je kan fietsen met de ondersteuning.
  • De groene lichtjes in het frame geven aan hoe vol de fiets is.