Heeft de voertuig schade opgelopen na het starten van je reservering, dan kan je dit handig melden door middel van de volgende stappen. 😊

1. Open je telefoon Mobiel schade melden via internet of download de app voor iOS of Android.

2. Geef aan hoe je de melding wilt uitvoeren.

3. Voeg foto's toe van de schade en geef aan of er getuigen aanwezig waren. Waren deze aanwezig, vul de gegevens in.

4. Selecteer "Voertuig met kenteken" en vervolgens het type voorval.

5. Selecteer de voertuig van de andere partij.

6. Vul de gegevens van de bestuurder in.

7. Ligt de situatie toe.

8. Vul de gegevens van de andere partij in.

9. Voeg de locatie van het voorval toe.

10. Er verschijnt een samenvatting. Download de PDF en stuur deze, samen met de foto's van de schade op naar hoi@juuve.nl.

Mocht je vragen hebben of iets onduidelijk zijn, neem dan contact met ons op via de chat of telefonisch. ☎️