In dit artikel vind je een overzichtje van de drie optionele abonnementen die wij aanbieden en hoe jij deze kunt afsluiten.

De prijzen die aangegeven staan in het tabel hieronder gelden voor ieder abonnement. Onder het tabel vind je maandelijkse kosten van elk abonnement, wanneer het geldig is en wanneer jij het voordeligst ermee uitkomt.

Juuve Weekday abonnement

• Prijs: €19
  • Geldig: maandag 00:00 tot en met vrijdag 23:59
  • Voordelig vanaf: 1,5 dag per maand

Juuve Weekend day abonnement

• Prijs: €29
  • Geldig: zaterdag 00:00 tot en met zondag 23:59
  • Voordelig vanaf: 2 dagen per maand

Juuve Full week abonnement

• Prijs: €39
  • Geldigheid: de gehele week
  • Voordelig vanaf: 2,5 dagen per maand

Abonnement afsluiten:

1. Navigeer naar een auto in de app.
  2. Klik op "Select this car".
  3. Klik op "See subscriptions".
  4. Swipe naar links of recht om van abonnement te wisselen.
  5. Selecteer het abonnement die het best bij jou past en... that's it! 🙌​

Vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. 😊