Belangrijk om te weten is dat de app nog steeds hetzelfde werkt! Er zijn wel een aantal positieve veranderingen toegepast. De nieuwe versie is vooral sneller! Lees hier wat er nog meer veranderd is.ūüĎá

Tijd selecteren:
Vul altijd eerst de gewenste tijd in om een reservering te kunnen maken. Op deze manier laat de app jou het beschikbare aanbod zien.

Nieuw design:
De app zit in een modern jasje en is vooral makkelijker in gebruik.

Parkeerzones:

Vanaf nu kun je precies zien waar de parkeerzone van de auto is. Geen bordjes en mapjes meer, alles zie je nu in de app.

Maps en list view:

Via de ronde knop rechtsonder switch je gemakkelijk van maps view naar list view. Onder list view zie je gelijk het kenteken, type auto, accu- en  tankstatus en de afstand dat de auto van jou vandaan is.

Accu- en tankstatus:
Via list view of door te klikken op het oranje Juuve icoontje, zie je direct hoe vol de accu of tank van de auto is. Ook wordt deze weergeven in je reserveringsoverzicht.

Specificaties auto:
Tijdens het maken van een reservering kun je de specificaties bekijken voor elke aangeboden auto, zo kun je bijvoorbeeld van te voren zien hoeveel zitplaatsen de auto heeft, de range, transmissie of de accessoires zien.

Handig om te weten dat er bijvoorbeeld een USB oplader in de auto aanwezig is voordat je telefoon leeg is!