• De ZOE is een automaat met een startknop. Je hoeft dus nooit een sleutel te gebruiken.
• Je kunt niet tanken met de ZOE. Wel kun je gebruik maken van Fastned (snelladen bij tankstations) en natuurlijk de reguliere laadpalen.
• Gebruik de AC stekker bij het Fastnedstation.

• De actieradius is 250km. Houd hier rekening mee bij het plannen van je rit.

Loskoppelen:

• In of bij het dashboardkastje zit een houder met een laadpas of druppel.
• Haal deze laadpas/druppel uit de houder.
• Druk daarna op de laadklep-knop links van het stuur om de laadklep van de auto te openen.

• Houd de laadpas/druppel tegen de laadpaal en wacht op een piepje.
• Haal de kabel uit de laadpaal en de auto.
• Rol de kabel op, en leg hem in je kofferbak.

Starten en rijden:

• Druk op de rem (met je rechter voet) en op de startknop linksonder van het middenconsole.

Parkeren en afsluiten:
• Zet de pook in P (Park) stand en druk op de start/stop knop om de auto uit te zetten.
• Druk op de laadklep-knop links van het stuur om de laadklep van de auto te openen.
• Sluit de laadkabel weer aan en haal de laadpas/druppel langs de laadpaal.
• Wacht op een piepje en tot de paal van kleur veranderd en check of de kabel vast zit.