• De i3 is een automaat met een startknop. Je hoeft dus nooit een sleutel te gebruiken.
• Je kunt niet tanken met de i3. Wel kun je gebruik maken van Fastned (snelladen bij tankstations) en natuurlijk de reguliere laadpalen.

• Gebruik de CCS stekker bij het Fastnedstation.

• Bekijk altijd de actieradius in de app. Houd hier rekening mee bij het plannen van je rit.

🎦Bekijk hier een instructiefilmpje.

Loskoppelen:

• In of bij het dashboardkastje zit een houder met een laadpas of druppel.
• Haal deze laadpas/druppel uit de houder.
• Houd de laadpas/druppel tegen de laadpaal en wacht op een piepje.
• Haal de kabel uit de laadpaal en de auto.
• Rol de kabel op, en leg hem in je kofferbak.

Starten en rijden:

• Druk op de rem (met je rechter voet) en op de startknop rechts van het stuur.
• De pook van de BMW i3 zit rechts bij het stuur. Door te draaien zet je de auto in drive, park, neutral en reverse.

• Controleer of de auto op de “handrem” staat. Er zit een knopje rechts naast de bestuurdersstoel.
• Let op, bij het loslaten van het gaspedaal remt de auto automatisch.

• Zet de pook in P (Park) stand en druk op de start/stop knop om de auto uit te zetten.
• Druk het laadklepje in om deze te openen.