Hieronder vind je een overzicht van een aantal auto's op ons platform. Ga naar de app om het meest geüpdate aanbod te zien.

De onderstaande prijzen zijn de prijzen zonder abonnement. Met abonnement ontvang tot 60% korting.

Wil je zien wat de dichtstbijzijnde auto bij jou in de buurt kost? Download de app en en scroll door de auto's via de ronde knop linksonder. Dan zie je gelijk wat jouw rit kost!

Meer weten over de tarieven? Klik hier voor het kilometertarief en het uurtarief.