Hieronder vind je een overzicht van een aantal auto's op ons platform. Ga naar de app om het meest geüpdate aanbod te zien.

Hieronder vind je prijzen met en zonder abonnement. Met abonnement ontvang tot 60% korting.

Good to know: laden en tanken zijn inbegrepen in de prijs. Met de servicepas in de auto kun je altijd gratis tanken en laden.

Wil je zien wat de dichtstbijzijnde auto bij jou in de buurt kost? Download de app en en scroll door de auto's via de ronde knop rechtsonder. Dan zie je gelijk wat jouw rit kost!

Meer weten over de tarieven? Klik hier voor het kilometertarief en het uurtarief.