In- en uitrijden

• Groot Handelsgebouw Rotterdam
De in- en uitrij kaart bevindt zich bij de bekerhouder of in het dashboardkastje.

• Grifthoek Garage Utrecht
Om binnen te komen kun je de deur van de passagiersingang openen vanuit de app. In- en uitrijden gaat automatisch via het kenteken.

Locatie in de garage
Het kan zijn dat de locatie van de auto in de garage niet altijd accuraat is omdat de app daar geen GPS verbinding heeft met ons systeem. Lukt het niet om de auto te vinden? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. 📞

Tips:

• Zet je bluetooth aan.
  • Refresh de app voor dat je naar binnen loopt.