1. Swipe de auto eerst open met de app met de "slide to unlock" button.

2. Je kunt een voertuig starten met de originele sleutel, of met de start/stop knop die standaard in de auto is ingebouwd. Wil je een elektrische auto starten? Klik hier en selecteer het juiste voertuig.

3. Starten met de startknop.

Houd je voet op de rem en druk de startknop in. De startknop bij de BMW i3 zit op het pookje achter het stuur.

4. Starten met de sleutel.

Wanneer er geen startknop aanwezig is in de auto kun je altijd de sleutel uit het dashboardkastje pakken. Met deze sleutel kun je de auto in het contact steken zoals je bij traditionele auto's dat gewend bent.

5. Leg altijd de passen en/of sleutel terug in de zwarte houder.

Let op: sluit altijd het voertuig af met de app en nooit met de sleutel.

Lees hier alles over het afsluiten van een reservering en het vinden van de locatie van het voertuig