Je kunt het brandstof percentage zowel vóór als na het maken van een reservering aflezen in de app.

Tip: Zit het voertuig bijna zonder brandstof? Dan kun je altijd gratis tanken en laden met de pas in het dashboardkastje.

Let op dat je de auto met een gevulde tank van minimaal 30% achterlaat voor de volgende gebruiker.

Lees hier hoe je achterhaalt welk type brandstof in het voertuig gaat, en waar je de pincode van de tankpas kunt vinden.

Heb je het antwoord gevonden?