Een voertuig kun je altijd gratis parkeren binnen de parkeerzone waar je de reservering bent begonnen.

👉 Breng het voertuig altijd terug naar de parkeerzone waar je deze hebt opgehaald. Deze is te herkennen aan de blauwe markering in de app.

Uitzonderingen

Er zijn enkele voertuigen die in meerdere zones mogen parkeren zoals de BMW i3's in het Timmerhuis. In deze specifieke gevallen communiceren wij dit van te voren naar alle potentiële gebruikers.

De Ford Fiesta's in Schiedam en de auto's in de Grifthoek hebben vaste plekken.  Deze zijn te herkennen aan de blauwe-Juuve bordjes.

Lees hier alles over het achterhalen van de locatie van een voertuig, en hoe je een reservering af moet sluiten