Je kunt de begin- en eindtijden van jouw reservering zowel vóór als na het starten van jouw reservering aanpassen.

Jouw reserveringstijd aanpassen vóór het starten van jouw reservering.

1. Selecteer de reservering waarvan jij de tijden wilt aanpassen vanuit het scherm 'Reservations'.

2. Klik op de begin- of eindtijd, en stel de nieuwe tijden in van jouw reservering. Je kan ook de tijd van jouw actieve reservering aanpassen.

Tip: Je kan een reservering niet verlengen als deze overlapt met andere reserveringen.

De tijden van je reservering zijn nu succesvol aangepast.

Lees hier hoe je een reservering kan afsluiten of cancelen.